Thailand 12.01.13

    BangkokKan vi åka förbi IKEA på vägen in till Bangkok?Äntligen fick vi användning för vår resesäng som vi lagrat i BangkokUtsikten från vårt rum på Grande Center Point.SängarnaHallendet lilla köket.
Det skulle gå att bo här. Deras frukost var dessutom mycket bra.Svensk kondomreklam på Cabbages & condomsBob provar en ny hattHerman en ny vattentät handskeBob fick den som ballong senOch jag fick gå på Lumpinee StadiumNära den levande orkesternOch riktigt nära ringenDenna hade de blåst upp i Terminal 21Herman kröp rakt in i gapet.På vägen til ChatuChack weekend market gick vi igenom en park med annorlunda gungorOch hellikoptrarOch lite vanliga lekställningar &så.Snygga glas på restaurangenJag har alltid undrat vilka det är som köper dessa jackor på MBK. Nu vet jag.
Det är de som glömmer kvar sina jackor i hatthyllan på 1'a flighten till istanbull
och sen inser att det kommer bli för kallt för sin 4'a åring att åka taxi hem.Nästa gång vi är här får vi se vad det har blivit här. BTS Siam.MBK jag saknar digEn HogDog eller pösmunkMiddag på SUK 11Paneng med biff, svårslaget gottSUK 11's julgran av changflaskorResans sista Mango med stickyrice.

På återseende Bangkok

Till Index